Andre links

Pool, pumpe, sandfilter samt solfanger er købt og installeret af NSC Nordsjællands Svimmingpool Center www.swimmingpool.dk

For råd og vejledning både inden man køber pool og sidenhen omkring drift m.m. kan jeg kraftigt anbefale at kigge ind hos Poolrådgiveren www.poolraadgiver.dk. Her findes bl.a. et forum med spørgsmål fra medlemmer og sagkyndige svar!

Hvis man ikke er bange for at læse svensk (og norsk), findes et meget stor forum på www.poolforum.se.

Mht. den tekniske del har jeg haft stor fornøjelse af og hentet inspiration fra familien Lesjo, der beskriver hvordan de har bygget pool og tilhørende styring af teknik www.lesjo.net/album/poolbilder.

Hjemmesiden er lavet med værktøjet CMSimple og det har vist sig at være rimeligt enkelt at arbejde med i praksis. CMSimple har den store fordel at alt (inkl. editor'en) afvikles i Internet Explorer. Man kan derfor gå ind og ændre siderne fra en vilkårlig PC - ikke kun fra den derhjemme. Og så er det gratis!

TIl beskæring af billederne har jeg brugt programmet JPEGcrops, der desuden er særdeles velegnet hvis man vil beskære sine 4:3 digitale billeder til 10x15 foto-album format.

Til skalering af billederne til et Internet-venligt format har jeg brugt programmet JAalbum, der udover skalering også kan fremstille brugbare thumbs (små billeder).