Velkommen

Det er planen at siderne her løbende skal udbygges med løst og fast om alt hvad vi her i familien har gang i og som måske kan have interesse for andre.

Der er næppe længere tvivl om at langt det meste af siderne handler om dukkehuse og hvad dertil hører af indretning og tilbehør

Der er efterhånden kommet en hel del huse og hjemmegjort tilbehør og inventar i form af kager, slik, blomster, gardiner o.m.a. til.

 

Udover blomster og dekorationer til dukkehusene er der også blevet plads til "rigtige" dekorationer - og det gælder både til juletid og resten af året.

Og ligeledes et par rigtige kalorie-rige kager i modsætning til dem i miniature.

 

 

 

Vores pool-projet er nu trådt lidt i baggrunden - men byggesider og teknik er dog stadig med på siderne her.

Et vinterprojekt for nogle år siden (2008/2009) var programmering af en mini WebServer, således at pool-status og styring kan nås via Internettet (og fra en mobiltelefon). WebServeren nåede at blive klar inden sæson-starten og har været i dirft lige siden. Jeg har haft planer om at udbygge med en kurvefunktion, således at man kan følge temperaturen over flere dage - men den del bliver næppe til noget da jeg i stedet har valgt at bruge PC'en til kurver.

 

 

 

 

 

Julestemning ved Pool'en.

 

 

 

 

 

 

 

Linda og Leif Olsen

Locations of visitors to this page

For seneste ændringer, se logliste.